Ambachtelijke schilder uit Arnhem gespecialiseerd in particuliere oude woningen

Uw huis in ere hersteld 

Firing Schilderwerken is een zelfstandig ondernemer gesitueerd in Arnhem. Sinds 2006 werk ik aan het onderhoud schilderwerk van het woonbestand in Arnhem en omgeving. Met name de oudere particuliere woning, zowel binnen als buiten schilderwerk.

Ik schilder op ambachtelijke wijze teneinde het meest duurzame resultaat te bereiken. Met tijd en aandacht voor grondig voorwerk kan ik solide schilderwerk aanbieden met 3 jaar garantie op buiten schilderwerk.
Mocht u het schilderwerk aan uw woning vakbekwaam en duurzaam onderhouden willen zien, dan maak ik graag een onderhoud voorstel. Voor klein schilderwerk, groot onderhoud schilderwerk en meer jaren onderhoud plannen.

Voor meer informatie kunt u <link interne link in huidig>contact opnemen. Nadat ik het project samen met u bekeken heb ontvangt u  binnen één week vrijblijvend een offerte of een project voorstel, als U kiest voor een meer jaren onderhoud plan voor het schilderwerk.

Leest u verder over mijn <link interne link in huidig>werkwijze als schilder, de <link interne link in huidig>kwaliteit van de schildersmaterialen en bekijkt u enkele gerealiseerde <link interne link in huidig>renovatie-projecten.