Ambachtelijke schilder uit Arnhem gespecialiseerd in particuliere oude woningen

Uw huis in ere hersteld 

Firing Schilderwerken is een zelfstandig ondernemer gesitueerd in Arnhem. Sinds 2006 werk ik aan het onderhoud schilderwerk van het woonbestand in Arnhem en omgeving. Met name de oudere particuliere woning, zowel binnen als buiten schilderwerk.

Ik schilder op ambachtelijke wijze teneinde het meest duurzame resultaat te bereiken. Met tijd en aandacht voor grondig voorwerk kan ik solide schilderwerk aanbieden met 3 jaar garantie op buiten schilderwerk.
Mocht u het schilderwerk aan uw woning vakbekwaam en duurzaam onderhouden willen zien, dan maak ik graag een onderhoud voorstel. Voor klein schilderwerk, groot onderhoud schilderwerk en meer jaren onderhoud plannen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Nadat ik het project samen met u bekeken heb ontvangt u  binnen één week vrijblijvend een offerte of een project voorstel, als U kiest voor een meer jaren onderhoud plan voor het schilderwerk.

Leest u verder over mijn werkwijze als schilder, de kwaliteit van de schildersmaterialen en bekijkt u enkele gerealiseerde renovatie-projecten.

Buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk is de eerste bescherming van het houtwerk en de wanden van Uw woning. Even een laagje verf aanbrengen volstaat niet. Grondig voorwerk is de basis van mijn schilderwerk. Het houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook het glaskit, worden gecontroleerd  en waar nodig bijgewerkt. Slechte houtverbindingen worden open gefreesd, houtrot verwijderd.  Pas als dit alles is hersteld is het tijd voor de afwerking met een mooie en duurzame hoogglansverf

Binnen schilderwerk

De kwaliteit van binnen schilderwerk beïnvloedt de sfeer en uitstraling van uw leefomgeving. Bij mij is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen, vloeren, Wanden en plafonds werk ik netjes af teneinde het beste resultaat te verkrijgen.

Kleur advies

Kleuren bepalen de sfeer en uitstraling van Uw leef omgeving. Oorspronkelijk opgeleid aan de hogeschool voor de Kunsten Arnhem, ben ik in staat U een goed en onderbouwd kleuradvies te geven. Of U nu de kleuren al gekozen heeft en de beste plek zoekt, of nog twijfeld over de beste kleur.

Sikkens Quality Painters

Firing Schilderwerken behoort tot de selecte groep schildersbedrijven die van Sikkens het predikaat “Sikkens Quality Painters” mogen dragen. De schilders die dit certificaat dragen voldoen aan alle eisen die Sikkens stelt op het gebied van ondernemerschap, werkervaring en vakmanschap. Door deze samenwerking bent u verzekert van de beste producten en een gegarandeerde kwaliteit.